Foto: Mathilde Yokelin

Uddannelse og baggrund

  • Sygeplejerske fra Herning sygeplejeskole i 1980. Arbejdet på hjertemedicinsk og neurokirurgisk afdeling, samt  urologisk ambulatorium. Fra 1988 i psykiatrien og siden 2005 i den ambulante del.
  • Psykoterapi-uddannelsen fra Region Nordjylland, Ålborg psyk. sygehus. Jeg praktiserer det både i mit deltidsjob i den ambulante psykiatri og i min private virksomhed.
  • Jeg er uddannet og trænet i kognitiv adfærdsterapi, hvor der lægges vægt på at ændre de tanke- og handlemønstre, der gør, at dine problemer gentager sig selv igen og igen. Desuden har jeg grundkursus i Dialektisk Adfærdsterapi (DAT/DBT), som er en videreudvikling af den kognitive tilgang. Ligesom jeg har kendskab til ACT (Accept and Commitment Therapy), som kaldes ‘den tredje bølge’ indenfor kognitiv terapi.
  • Selvom jeg er uddannet og arbejder indenfor den naturvidenskabelige referenceramme, så bruger jeg også en mere spirituel, metafysisk, metakognitiv og intuitiv tilgang. Hvis det vel at mærke er dét, du efterspørger.
  • Jeg er vokset op i en religiøs sammenhæng, så jeg har på egen krop mærket de konsekvenser, dét kan få for selvværdet – og for den måde, man kommer til at se sig selv på.
  • I min egen udviklingsproces har jeg derfor arbejdet meget med, hvordan jeg kunne finde min egen stemme, min egen styrke og skaberkraft. Det kan også ske for dig.

Hvordan arbejder jeg?

Jeg vil ikke hjælpe dig med at finde dine fejl, men følges med dig og støtte dig, mens du finder ind til de indsigter og værdier, du leder efter hos dig selv. Jeg vil hjælpe dig med at finde de talenter, du er her med. Det betyder, at jeg ikke vil hjælpe dig med at finde dine fejl! Jeg er overbevist om, at tænkningen “jeg har brug for at blive fixet” ikke hjælper dig til at finde din plads i verden – med alt det, der er dig. Måske har det, du har lært at kalde “mine fejl”, i virkeligheden en styrke, som du bare ikke har lært at udnytte endnu?

Jeg er god til at pege på veje til, hvordan du kommer i kontakt med DIN indre sandhed. Min erfaring viser, at vi mennesker først bliver glade for livet, når vi finder vores helt eget livsudtryk og kan leve ud fra det. Når vi står dér, oplever vi at være forankrede i en helt særlig kontakt med os selv. Og vi føler os hverken forkerte eller ensomme mere.

Du er velkommen til, helt uforpligtende, at kontakte mig via kontaktformularen. Eller at ringe til mig – for at høre, om jeg kan hjælpe dig. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Du kan finde en detaljeret oversigt over mine uddannelser og kurser HER.

Stor hilsen

Vianne

1.957