Hvis du ikke vil tillade brugen af cookies

De fleste browsere er indstillet til at tillade, at cookies bliver gemt. Hvis du ikke vil tillade cookies, kan du
– enten indstille din browser, så du får en advarsel, hver gang et websted vil placere en cookie på din computer
– eller helt slukke for den funktion, som gemmer cookies.
Information om, hvordan du gør det, finder du i din browsers hjælpefunktion. En udførlig vejledning kan også findes her: http://minecookies.org/cookiehandtering/
Bemærk, at hvis du vælger at slukke for cookies, vil webstedet måske ikke fungere så godt, som du som bruger kan forvente dig.

Når du besøger viannefischer.one

indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold på hjemmesiden.

Nedenfor er der uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er cookies?

Foto: @DodgertonSkillhouse

Cookies er jo egentlig lækre småkager, men her er det bare en lille data-tekstfil, der lagres som en fil på din computer eller mobil i en specifik tid, indtil du eller serveren som har sendt dem, sletter dem. Altsammen for at kunne genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Der er to forskellige slags cookies, permanente og midlertidige (»session-cookies«). Permanente cookies lagres som en fil på din computer eller mobil i en specifik tid, indtil du eller serveren som har sendt dem, sletter dem. Session-cookies lagres midlertidigt og forsvinder, når du lukker din browser.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i disse cookies og de kan  ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. 

Hvordan vi bruger cookies

Vi bruger cookies for at give dig som besøger en bedre service. En del cookies bruges til at indsamle statistik om antal besøgende på webstedet, mens andre bruges for at indsamle information om hvor vores websted bruges, og hvordan vi kan forbedre det, hvilke sider som er populære og mindre populære, etc. Denne information gør det muligt for os at udvikle og optimere webstedet.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte. Indtil videre er det bla. Google Analytics (kan fravælges her) og Pinterest.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet og deltager i konkurrencer, men også ved køb af services via hjemmesiden eller direkte kontakt. 

Der indsamles og behandles
typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).
I det omfang du selv giver udtrykkeligt samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med henvendelse via kontaktsiden, via email eller på anden måde ved køb af ydelser.

Formålet med indsamlingen er at kunne gennemføre det køb/den levering, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med Persondatalovens regler. Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand. Der kan også opbevares informationer om dig i henholdsvis PayPal, MobilePay, Billys Billing og MailChimp, som alle overholder GDPR’s retningslinier.

Sikkerhed
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af indhold og annoncering. Herudover benyttes en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@viannefischer.dk.  Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet på datatilsynet.dk.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og udgives af:

Vianne Fischer
Tyvelsevej 72
4171 Glumsø
Telefon: 60 5151 75
Email: kontakt@viannefischer.dk

415 besøgende